Meist

pühapäev, 26. jaanuar 2014

Tatra-peedi-hakklihavorm

Vaja läheb: 200 g hakkliha, 1 sibul, 1 küüslauguküüs, soola,pipart1 dl tatart, 200 g riivitud keedupeeti,  50 g suvikõrvitsat, 50g riivjuustu,  50 g toorjuustu, 1 dl vahukoort,1 muna
Valmistamine: Tükelda sibul, küüslauk ja suvikõrvits. Prae keskmisel kuumusel pisut ning lisa hakkliha. Pruunista hakkliha ning maitsesta soola ja pipraga. Keeda soolaga maitsestatud vees tatar.  Vala ahjuvormi hakkliha, peet ja kõige peale tatar. Maitsesta soola ja pipraga. Klopi muna lahti, lisa juurde vahukoor ning  toorjuust. Sega ühtaseks. Vala peale muna-toorjuustusegu ning kata riivitud juustuga. Küpseta 200C ahjus 25-30 minutit. Serveeri soojalt, soovi korral lisa peale maitserohelist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar