Vaja läheb: 200 g hakkliha, 1 sibul, 1 küüslauguküüs, soola,pipart, 1 dl tatart, 200 g riivitud keedupeeti, 50 g suvikõrvitsat, 50g riivjuustu, 50 g toorjuustu, 1 dl vahukoort,1 muna
Valmistamine: Tükelda sibul, küüslauk ja suvikõrvits. Prae keskmisel kuumusel pisut ning lisa hakkliha. Pruunista hakkliha ning maitsesta soola ja pipraga. Keeda soolaga maitsestatud vees tatar. Vala ahjuvormi hakkliha, peet ja kõige peale tatar. Maitsesta soola ja pipraga. Klopi muna lahti, lisa juurde vahukoor ning toorjuust. Sega ühtaseks. Vala peale muna-toorjuustusegu ning kata riivitud juustuga. Küpseta 200C ahjus 25-30 minutit. Serveeri soojalt, soovi korral lisa peale maitserohelist.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar